Domov > BLOG > 2012

2012 články

  • Krásne motto od mojich spolužiakov z univerzity

    Vytvorený:24.04.2012

    Krásne motto od mojich spolužiakov z univerzityAko sledujem, už sme sa dva týždne neozvali, je to z viacerých dôvodov. Prvý ten smutnejší dôvod je, že Naty je už asi ôsmy deň chorá, nasadené má aj antibiotiká. Jeden deň je na tom lepšie a na druhý sa jej stav opäť zhorší. Tak dúfam, že lieky čoskoro zaberú. Druhým, ale už lepším dôvodom je, že máme plné ruky práce s 2%.

    Viac »
  • Boli sme v cirkuse

    Vytvorený:08.04.2012

    Boli sme v cirkuseVeľká noc patrí medzi najkrajšie sviatky roka, avšak aj táto tradícia pomaly, ale iste vymiera. Aj my patríme medzi tie rodiny, ktoré práve na tento sviatok utekajú z domu. Maja (Margaréta) krstná mama našej dcérky sa opäť rozhodla Natálku prekvapiť krásnym zážitkom. Boli sme v Komárne v najväčšom talianskom cirkuse MEDRANO.

    Viac »
  • Natálkina kamarátka Alexandra

    Vytvorený:25.02.2012

    Natálkina kamarátka AlexandraPred pár týždňami nás navštívila jedna milá rodinka z východného Slovenska. Rodičia plní starostí, neistoty, strachu zo zajtrajška, prežívajú neľahké obdobie vo svojich životoch. Ich jediná dcérka Alexandra leží na ARE v detskej fakultnej nemocnici v Košiciach. Alexandrin stav je veľmi vážny, ale rodičia sa nevzdávajú a veria tomu, že čoskoro bude

    Viac »
  • Sniežik sa nám chumelí

    Vytvorený:16.02.2012

    Sniežik sa nám chumelíKonečne sneží! Perinbaba na nás predsa len nezabudla a tak 15. februára sme sa konečne dočkali prvej snehovej nádielky. Natálka celú zimu rozprávala o tom ako veľmi sa chce sánkovať a stavať snehuliaka. Prvý krát si totiž uvedomuje, že sa striedajú ročné obdobia a zavítala zima. Z okna pozoruje snehové vločky, je celá vytešená.

    Viac »
  • Pretty woman Nataly

    Vytvorený:10.02.2012

    Pretty woman NatalyNatália je úžasné dieťa, ktoré sa neskutočne teší zo života. Nech to už osud zariadil po svojom, snažíme sa tešiť z maličkostí, ktoré sme si predtým možno ani neuvedomovali. Pomocou tohto vertikalizačného zariadenia - standra, sa Natália dokáže pohybovať po celom dome. Jej najobľúbenejšia hra je schovávačka.

    Viac »
  • Vítame Vás :-)

    Vytvorený:08.02.2012

    Vítame Vás :-)Táto stránka je venovaná našej dcérke a všetkým deťom, rodičom, ktorí bojujú s tým istým osudom ako mi - Život so spinálnou svalovou atrofiou. Niekedy nám naozaj život prináša veci, o ktorých povieme, že sa nikdy nemôžu stať, a predsa sa stanú. Dôležité je ako sa človek k problému postaví, ako ho bude riešiť.

    Viac »